Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Prober het later nogmaals.

Details van de reservering

Voortent wel óf niet mee

Weeg goed af of u de voortent wel óf niet mee wilt nemen. Blijft u langer dan één nacht op dezelfde plek, dan is het meenemen van de tent zeker te overwegen. Blijft u langer dan twee nachten op dezelfde plek, dan zeker doen.

De voordelen van de voortent zijn dat u veel extra ruimte heeft om de buitentafel en buitenstoelen overdekt neer te zetten. Comfortabel bij fris en/of nattig weer of juist bij zeer zonnig weer. Ook overtollige bagage kunt u buiten de camper plaatsen, zodat u meer ruimte in de camper heeft wanneer het bed beneden is uitgeklapt.

D.m.v. een pees wordt de tent aan de rails van de camper bevestigd zodat één geheel ontstaat. Door voorzichtig weg te rijden, kunt u de tent laten staan wanneer u met de camper bijvoorbeeld even weg wilt. De tent is daarna volledig af te sluiten zodat u uw spullen kunt laten staan. Bij terugkomst rijdt u met de camper weer voorzichtig achteruit, waarbij één iemand de pees van de tent begeleidt om die weer in de rails van de camper te laten glijden.

Nadelen zijn dat de tent toch weer wat bagageruimte inneemt (ruim 10 kg, 65 cm lang, 30 cm doorsnee) en het opzetten en afbreken beide een kwartiertje in beslag neemt.

Fietsendrager wel óf niet mee

Overweeg goed of u de fietsendrager wel óf niet mee wilt hebben. Het voordeel is natuurlijk dat het meenemen van uw fietsen veel bewegingsvrijheid geeft. Vanaf uw kampeerplek fietst u overal naar toe in de omgeving. De fietsendrager krijgt u gratis mee, er kunnen maximaal vier fietsen op. Het gewicht van de fietsendrager is 21 kg. Het max. draagvermogen is 60 kg. in totaal en max. 15 kg. per fiets. De fietsendrager is met twee mensen makkelijk op de trekhaak te plaatsen, stekker voor de verlichting er in en u kunt gaan.

Met de volgende punten moet u rekening houden als u de fietsendrager meeneemt:
– De fietsendrager maakt de camper een stukje langer, waardoor parkeren op een reguliere (stads)parkeerplaats meestal niet meer gaat.
– Vanwege de fietsendrager kunt u de achteruitrijsensoren niet meer gebruiken
– Met de fietsendrager op de trekhaak, kunt u de achterklep niet meer openen. Dat kan lastig zijn, wanneer u onderweg snel even iets achteruit wilt pakken. Van binnenuit kunt u een gedeelte van de bagageruimte wel bereiken.
– Het extra gewicht en verminderde aerodynamica betekent een wat hoger brandstofverbruik.